maanantai 13. heinäkuuta 2009

Kuveja!


Mulla on uusi lanka- ja kangashyllykkö, siinä on oikea luksuslankavitriini, joka nyt sai palvella kuvausalustana Ravelry värivaihtopakettia kuvatessani.


Oikeaan vitriiniin kuuluu myös valot, jotta voin nähdä lankani paremmin. Kuvassa tosin valosta näyttää olevan enemmälti haittaa, mutta kuitenkin.

lauantai 11. heinäkuuta 2009

Ei käsitöitä, mutta...

Puhhuhhuhhuh! Kaksitoista tuntia olen puurtanut tän kämpän siistimiseksi; pitäisiköhän siivoskella vähän taajemmin. Nyt tämä alkaa muistuttaa huushollia, jota ei niin kauhean usein siivota, mutta siivotaan kumminkin. Varmaan pari samanlaista lauantaisessiota tarvittaisiin, jotta tämä alkaisi vaikuttaa siistiltä kodilta. Tällä huushollilla olisi varmasti voinut ilmoittautua Sillä Siisti- ohjelmaan!

No, palkintona siintää jotakin kaiken vaivan arvoista; saan ikioman luksuslankavitriinin! Luksuslankoja, no lankoja jotka ovat minulle luksusta, saa tarhattua hienoon lasivitriiniin. Työkaveri on luopumassa vanhasta kaksiosaisesta hyllystä, ja saan sen kotiin kannettuna - toivottavasti lähiaikoina. Olen roudannut alta pois (saunaan, jota meillä ei juurikaan käytetä), luvuttoman määrän pusseja ja nyssyköitä, kankaita ja lankoja, jotka ovat lojuneet sopuisassa sekamelskassa pitkin huushollia - pääasiassa isossa läjässä makuuhuoneen seinän vierellä, johon nyt siis tein tilaa järjestelmälliselle varastoinnille.

Ravelry- värivaihtoparini lähettämä paketti on edelleen kuvaamatta, odottelen, josko saisin paketin kuvattua sitten siinä uudessa vitriinissä. Kaikki saisivat sitten kadehtia minua. (Jo tuo paketti itsessään on varsin kadehdittava.)

Olen itsestäni sanomattoman ylpeä, heräsin aamulla ennen seitsemää, söin aamupalan ja aloitin raivaus- ja pyykkäyshommat. Pyykkikaappiin jäi vielä jotakin, mutta en ilennyt varata taloyhtiön kuivaushuonetta ihan koko päiväksi, joten pari koneellista pistän pyörimään joko huomenissa taikka sitten viikolla. Olen raivannut, pyyhkinyt, imuroinut, vaihtanut ilmanvaihtovempeleen suodattimet sen normaalin lauantaikaupassakäynnin ja ruuanlaiton lisäksi. Ei ole tällaista puhtia nähtykään aikoihin näillä mailla.

Jossakin vaiheessa hoksasin, että tämä okin vähään aikaan ensimmäinen viikonloppu, kun olen kotona molempina päivinä, eikä ole mitään erikoista ohjelmaa. Tuntuu ihan luksukselta jo sekin.