torstai 30. lokakuuta 2008

Ihan vaan jorinaa

No niin, Sukkasato alkaa olla loppumetreillä, eilen valmistui vielä yhdet sukkasatosukat, ja seuraavat pomppasivat puikoille, saattaa olla että valmistuvat vielä ennen sunnuntai- iltaa. Iskä saa unisukat Regia Silkistä.

Sitten päivän pääuutinen, jota kukaan ei halua kuulla: kävin tänään varaamassa itselleni ja Kanssaneulojalle Firenzen- matkan huhtikuulle! Jipii! Tuskin maltan odottaa ohi joulun ja läpi tilinpäätöksen ja sekalaisten projektien, että huhtikuu koittaa ja Jaana pääsee Firenzeen vähän katteleen. Olen ollut siellä pari vuotta sitten eikä uusintareissu ole ollenkaan pahitteeksi. Millaistahan matkaneuletta kannattaisi suunnitella mukaan? Lentoihin ja koneen vaihtoon menee aikaa, joten varmasti matkustamoreppuuni pompahtaa bambupuikot ja lankaa. Matkapuvusto onkin sitten helpompi homma; ellei ihmettä tapahdu, pakkaan mukaani ne muutamat vaaterievut, jotka ovat säilyneet ehjinä tämän puolen vuoden voimakulutuksen.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Firenze - wau!

Olen itse maksanut siitä kerijälaitteesta 46e ja ajattelin, että voisin pyytää siitä 40e. Se sisältää jo postikulut. Jos vielä kiinnostaa, niin voit laittaa mulle mailia. Osoite löytyy sieltä blogin ylänurkasta.

iikka kirjoitti...

Heip!

Paketti saapui perille, nyt vaan täytyy ostaa riittävän pienet puikot, jotta saan itselleni kauniit lapaset:)