maanantai 31. elokuuta 2009

Sukkasatoa odotellessa

Sukkasadon alkuun on alle vuorokausi, en enää viikonlopuksi halunnut aloittaa uutta sukkaparia vaan päätin tehdä keskeneräisiä pois. Olen päätellyt neljät sukat, nyt jatkan kesken olevan kassin kimpussa, päiväsaikaan täytynee napata tuolta varastoista muutama vyyhti, jotka ajattelin tänä syksynä tuhota, ja tempaista ne kerälle.

Lankaa on nurkat pullollaan, ja mitä tekee jaana? Syksyinen lankahamsterointiviikonloppu taisi osua kohdalle. Eilen ensin kauppareissulla 400g Lidlin sinisävyistä sukkalankaa, että varmasti on tarpeet sukkasatoa varten. Sitten illemmalla muutama kliklik ja kas kummaa - posti haluaa kuljettaa meille kaksi kiloa (2000g) sukkalankaa. Jokohan piisaisi? Tosin tuosta iltaostelun satsista noin ehkä reilu neljännes mennee äitiliinille ajattelemaani neuleeseen. Nyt saatamme kysyä, eikö olisi sittenkin tullut halvemmaksi lähteä baarikierrokselle Elämän Sulostuttajan kanssa? Vastaus jätetään jokaisen omaan harkintaan.

Täällä on viime aikoina ollut niin laiska kuvaaja ja bloggaaja että ihan hävettää. Josko huomenissa saisin päivänvalossa vähän kuvattua ja laitettua noita ennen valmistuneita tänne näytille. Sukkasatoon täytyy joka tapauksessa raportoida, joten toivoa sopii että täälläkin tapahtuisi vähän taajemmin.

1 kommentti:

Päitsyli kirjoitti...

Minä jätin tahdonvoimallani Lidlin langat ostamatta, mutta kauheasti tekisi mieli työllistää postihenkilökuntaa klikkailemalla vähän siellä sun täällä. Periaatteessa lankoja on varastossa yhden Sukkasadon tarpeisiin, mutkun mutkun... Olen muutes päättänyt aloittaa sadonkorjuun sillä kirjavalla California Salidalla, jonka lähetit vaihtopaketissa :)