perjantai 21. toukokuuta 2010

KYHhäilyä odotellessa

Ilmoittauduin sitten minäkin KesäYön Hullutukseen. 26 projektia joiden pitäisi olla valmiina heinäkuun loppuun mennessä. Olin tuota KYHhiä jo tuumaillut ja ensin olin sitä mieltä että en osallistu. Sitten alkoi työyhteisössä kuulua kummia; monituiset työkaverini mummoutuvat syksyn aikana ja aloin saada kummallisia vihjauksia pienistä myssyistä ja töppösistä. Lisäksi muistin monituiset pikkulahjatarpeet joita tuossa joulun paikkeilla aina pakkaa olemaan. Yhdistin nämä asiat mielessäni: monta tarpeellista pientä neulottavaa / virkattavaa = ainakin 26 realistista projektia. Lisäksi hoksasin miltei koko kesäloma-aikani sisältyvän tuohon kyhhäilyaikaan, joten pakko oli ilmoittautua. (Minäkö yllytyshullu?)

Vielä kun löytäisin siivon kuvauspaikan ja pääsisin enemmän sinuiksi tuon pienen kamerani kanssa. Nyt on sentään päivänvaloa, minä kun olen lievän laiska ulkokuvaaja.

Ensi viikko on lomaviikko, lähden maatöihin ja sen semmoisiin asioiden hoitamisiin tuonne keskemmälle Suomea. Ukkokulta oli sitä mieltä että lähdetään heti perjantaina töiden jälkeen - hän on muru ja kuskaa minut sinne, tulee itse takaisin viikoksi töihin. Tämän iltaa olenkin sitten valkannut malleja, pakannut pääasiassa puikkoja, koukkuja ja lankaa. Sen kamerani ja piuhan pakkasin kanssa mukaan - josko vaikka muutaman kuvan ottaisi.

Ei kommentteja: