sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Haikeaa

Tämä uusi elämä tuo mukanaan uusia haasteita; tänään leikkasin nurmikon. Eipä ole nakki naksahtanut tämmöiselle kerrostaloimmeiselle ennen. Ruoho oli kosteaa ja pitkää. Ferrari takkusi tuuheimmassa kohdassa monta monituista kertaa, mutta loppuviimein melkein kaikki ruoho on katkaistu. Totuuden nimessä on kerrottava että tuolla marjapuskien välissä on pikku verran pitkää heinää. Kukakohan haravoisi tuon leikkuujäteen kompostiin? Vapaaehtoisia, anyone?

Olen KYHhiä odotellessa tehnyt valmiiksi aiemmin aloittamiani projekteja, jotta 26 uutta ei ruhkauttaisi ufo-osastoa kovin pahasti. Polvipituiset sukat Regian Kaffe Fasset langasta Maija-resorein valmistunevat tänä iltana. Telkkaneuleena on ollut Tofutsies- sukat; niistä jälkimmäisen varsi valmistunee illalla myös mikäli en sammahda ennen aikojaan.

Varasin matkatavaroihin kassillisen lankaa lomaviikoksi. Äsken kävin tutkimassa nostalgialankavarastoa, ja sieltä löytyi iso muovikassillinen lisämateriaalia. Ohjeita otin jonkun verran mukaan, lisäksi täällä on jossakin melko monta Suuri Käsityökerho lehden vuosikertaa. Missäköhän ne luuraavat?

Ei kommentteja: