torstai 3. kesäkuuta 2010

Tiskirätin koekuvaus

Petal dishcloth, Marks & Kattens Avanti Cotton 13 g, puikot 3 mm. Tuli vähän pieni minun makuuni, mutta eiköhän sille käyttöä löydy. Tämä jää omaan käyttöön, sillä ainakin kaksi sakaroista on väärän kokoisia. Tämä ei kuulu KYHhiin, sillä ensimmäinen kahdestoistaosa on tehty toukokuussa.

Tasaisen vauhdin taulukon mukaan kaksi KYH- työtä on aloitettu. Ensimmäinen on huivi skotlantilaisella virkkauksella Tintin luomukset -blogin innoittamana. Lankana Novitan virkkauslanka ja koukku kokoa 7 (joku iankaikkisen vanha perintökoukku, luultavasti mummun peruja).
Toisena aloitin Ava Colemanin Knit a Lace Bookmarkin, senkin Novitan virkkauslangasta, muistaakseni 1,5 mm puikoilla. Jospas joku kuvaisi ne keskeneräisetkin päivänvalossa ja laittaisi kuvat tänne.

Kävin tänään Jämsän Kivipankilla ihastelemassa Vuoden huovuttajan 2010, Leena Sipilän töitä. Jos on mahdollista käväistä ja huopa tekstiilinä yhtään herättää kiinnostusta, niin tuo näyttely kyllä kannattaa käydä katsomassa. Näyttely on avoinna 24.6.asti. Sisäänpääsymaksu oli huimat kolme euroa ja viitosella sai kausikortin Jämsän kulttuuritoimen näyttelyihin täksi vuodeksi. Uhrasin sen vitosen - jo seuraavalla käynnillä alkaa kertyä säästöä...

Ei kommentteja: