perjantai 21. toukokuuta 2010

Talvi meni tekstittä

Hohhoijaa!

Kesän ensimmäinen helleviikko on takana ja minä huomasin blogini olleen totaalisen telakalla koko talven. Erinäisiin vaihtoihin olen osallistunut, kivaa on tullut sieltä sun täältä, mutta olenko blogannut - no en.

Jonkun sorttinen elämänmuutos kohtasi tuossa kevättalvella, sen asian kanssa alan kai pikkuhiljaa päästä sinuiksi. Nyt tuntuu olevan oikea hetki yrittää taas aloittaa tämän polkkaamisen kanssa.

Itselleni lupasin, että kuvaan ja bloggaan Vahelikaihto 2- pakettini, jonka sain Ritvikseltä. Se oli täynnä ihanuutta ja tosi päheetä pahelia - mm. BMW- yhteensopiva kassikka. Ritvis on ilmiselvästi salaliitossa ukkokultani kanssa, sillä nyt mulla on juoppokuskikeikoille oivallinen neulekassikka!

Lisäksi paketissa oli Haruki Murakamin kirja Suuri lammasseikkailu, 500 g suklaista lankaa, josta ajattelin neuloa suklaan voimalla itselleni February Ladyn. Sinänsä kaheli ajatus laittaa polttoainetta mukaan neuleprojektin lankoihin! Lisäksi oli käännetty veistä haavassa; sinistä kehruuvillaa. Jäi neuleretriitti ja Rinalin värttinäpaja väliin. Asia on korjattava lähiaikoina jollakin tavalla.

Herkkuosastolla kuivattuja mansikkalastuja ja paahdettuja, suolattuja kurpitsansiemeniä. Nam!

Jälkitoimituksena tuli suklaatilusikka ja suklaacappuccino.
Kyllä mun kelpaa!

Ei kommentteja: